hallo@studiolichtgroen.nl

wij zijn studio lichtgroen

Een digitale ontwerpstudio uit Utrecht met een focus op duurzame, technologische oplossingen die de maatschappij verder helpen. Met onze achtergrond in technologie, media en onderzoek hebben wij een gedegen basis om samen te werken en waarde toe te kunnen voegen in vele domeinen. Studio lichtgroen heeft een brede technologie stack met ervaring in onder andere Internet of Things (IoT), big data & artificiële intelligentie, webdesign & webdevelopment, serverless development en user experience design. Bij al onze producten en diensten staan duurzaamheid, de gebruiker en diens ervaring voorop!

Florian heeft als expertise het ontwikkelen van technologische oplossingen waarbij het duurzame karakter centraal staat. Daarnaast is Florian als projectmanager en data-analist werkzaam bij een internet marketing bureau. Binnen dit bureau focust hij zich op procesinnovatie door data en technologie in te zetten om tot toepasbare inzichten te komen, die door het hele team gebruikt kunnen worden.

Naast studio lichtgroen is Daan als onderzoeker actief bij de onderzoeksgroep Human Experience & Media Design. Hier werkt hij naar een PhD onderzoek toe waar hij kijkt naar het effectief verbinden van verschillende disciplines om tot co-creatie te komen door het gebruik van immersieve ervaringen. Ook is Daan account manager en docent aan de Hogeschool Utrecht, zijn expertise ligt in het innoveren met technologie en data waarbij de gebruiker altijd centraal staat.

Contact met ons opnemen?

Zeg hallo@studiolichtgroen.nl!